Det sidste blogoplæg

Derfor vil vi begge gerne takke af her på bloggen, muligvis nok for sidste gang.
Vi er super glade for alle dem som har fulgt med og alle de søde kommentarer vi har fået herinde, på facebook og via. vores forældre. Gennem de sidste 5 måneder, har vores blog været set over 7000 gange, hvilket vi er meget beærede over, da bloggen i første omgang var tænkt som en form for dagbog, hvor vores forældre kunne følge lidt med og en side vi kunne kigge tilbage på om mange år. – Så vi har været glade for at der har været så mange interesseret i vores eventyr.

Vi har begge meget blandede følelse med at skulle vende snuden hjemad. Vi savner begge vores familie, venner, dyr, hjem, dansk mad og seng utroligt meget – men vi er også begge ufatteligt kede af at vores eventyr nu er slut, da vi er blevet bidt af rejselivet og at vi trives godt i hinanden selskab. Vi har siden vi var helt små vidst, at vi skulle rejse jorden rundt sammen. Og at den “drøm” som altid har lagt så fjernt, nu er overstået, er utroligt trist – da vi gennem så meget af vores unge liv har set frem til eventyret, og nu må vi begge finde et nyt eventyr. (Forhåbentligt et lidt billigere et!)

Her kommer lidt blandede og individuelle højdepunkter fra vores rejse. (Selvom det er meget svært at sætte en finger på det bedste)

Vi er begge meget enige om, at FILIPPINERNE er det bedste land vi har besøgt. Grunden er nok, at vi der første gang følte os som rigtige backpacker, hvor vi blev stillede i situationer der ikke var for sarte sjæle. Her havde vi også ufatteligt meget fantastiske oplevelser med rigtige lokale filippinere. Derudover var landet smukt, vejret godt, befolkningen vidunderlig og priserne helt i bund.

Her havde vi også en af vores bedste naturoplevelser, på vores hike i Batads risterrasser. Her blev vi begge udfordrede, men det at gå rundt i bjergene på 2000 år gamle risterrasser, var så ufatteligt stort.

20130530-164542.jpg

20130530-164728.jpg

20130530-164735.jpg

20130530-164803.jpg

Elefant rideturen i Thailand.
Det var også en helt stor oplevelse for os begge! Bare det at ride på en kæmpe elefant var stort, men at det samtidig var langt inde i en smuk jungle ved lokale thaier, gjorde det helt klart står som en af de bedste, hvis ikke den bedste oplevelse, for os begge.

20130530-164855.jpg

Thaimaden, var for Mie virkeligt en byrde i starten og for mig himlen fra starten af. Men da Mie endeligt fandt udad, hvor godt deres Pad Thai og supper smagte, blev det noget af det der også står klart i vores hukommelse. Og nøj, hvor har vi mange gange savnet god thaimad, som vi nu begge er store fans af.

20130530-165310.jpg

20130530-165525.jpg

Mie, skydiving:
Det var en udfordring og en grænse der skulle overskrides, men lige i det man springer ud fra flyet gør det bare noget ved en. Skydive er en af de mange udfordringer jeg har haft igennem rejsen, men det er den fedeste følelse at have gjort noget man ikke vidste man kunne.

20130530-165619.jpg

Cecilie, dykning i Koh Tao:
Bare det at få sit liv i en flaske og så dykke 10 meter ned på havets bund for første gang, var så ufatteligt stort for mig. At opdage det liv der er er på bunden af havet, et helt nyt og stille univers, hvor man kan kan høre sin egen vejrtrækning. – jeg er bidt! Og selvom jeg dykkede 2 gange på rejsen, så har jeg ikke fået nok!

20130530-165659.jpg

Kærlig hilsen
Mie og Cecilie

Reklamer
Categories: Cecilie, Island, Mie

Indlæg navigation

Der er lukket for kommentarer.

Blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: