Island

Halløj i stuen, så er vi her.. Altså næsten

Vi har nu sagt farvel til store Amerika, som vi ser tilbage på med gode og udfordrende oplevelser!

Vi ankom til Island i går kl 23, og var først på vores hostel nogle timer efter. Vi bor på dorm (for sidste gang!!) men heldigvis har vi det dog for os selv, så det er meget lækkert.
På Island er det enden lyst eller mørkt hele døgnet, og vi er så ramt ind i den lyse tid. Der var derfor meget lyst da vi endelig kom i seng på trods af at kl var 1-2 om natten, så vi måtte sove med vores natbriller.

I dag sov vi lidt længe, stod op og gik til bageren. Det duftede præcist som hos en dansk bager og man kunne få både rundstykker, vinerbrød og kleiner!
Senere blev til hentet og kørt ud til en gård, fordi vi havde meldt os på en ridetur rundt i vulkan landskabet.
Det var nogle utrolig søde mennesker som havde alle hestene og de snakkede dansk! På Island har man dansk i skolen, så vi skal passe på hvad vi siger! Det var rigtig mærkelig at kunne snakke dansk til sin guide, så vi kom begge to til at svare eller formulere os på engelsk flere gange..
Vi startede med at blive sat ind i sikkerhed, hvordan man ridder en hest og lidt om hestene generelt. På island har man kun en enkelt art heste (altså den islandske) og hvis en hest først har været ude af landet, kommer den ikke ind igen. Så de islandske heste kender kun til hinanden.
Cecilie har redet før, men for mit vedkommende var det første gang, så jeg var faktisk en smule nervøs for selv at skulle styre sådan et stort dyr. Det gik alt sammen fint og vi red en smuk tur blandt gamle vulkaner i en stor gruppe. Vi nød begge vores ridetur, men især Cecilie følte sig helt i sit és over at sidde på en hest igen og var stolt over at den savlede ud af munden.. Det betyder åbenbart at den trives ved sin fører, så det er jo meget godt.

Generelt er der mange danske ting her og vi sætter især pris på at se det danske SLIK igen! Jeg har ikke fået lakridser siden Australien. Også vandet fra vandhanen smager godt nu og så sover vi med dyner om natten.

Stort knus fra Mie

20130529-203004.jpg

20130529-203011.jpg

20130529-203022.jpg

20130529-203028.jpg

Reklamer
Categories: Island, Mie

Indlæg navigation

Der er lukket for kommentarer.

Blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: