Greyhound

Hej:)

I nat har vi så kørt med den kendte amerikanske langdistance bus, Greyhound. Vores rejseguide havde fortalt os det var for underklassen og, at det var ret utrygt – men prøves skulle det, især da 8-9 timer kun kostede 150 kr!
Bussen var meget bedre end vi begge havde troet, med WIFI, stik, toilet og (meget hårde) læder sæder! Av min røv var øm i morges da vi stod af bussen!

Vi kom til San Francisco i morges kl. 8, og kunne selvfølgeligt først checke ind på vores hostel kl. 11.30. Så i mellemtiden fik vi os en god brunch, hvilket er MEGET længe siden! Mums!
Da vi fik vores værelse blev vi utroligt glade, da vi fik vores helt eget rum! Så der var fest i vores private “suite” for en stund, i form af vi hoppede og dansede rundt, som en hvid og rød idiot (Mie er blevet helt utroligt solbrændt!)
(Som backpacker lærer man virkeligt at værdisætte de små ting, glæd jer kære forældre)..

Vi var DØDtrætte, så vi gik i seng for et par timer..

Derefter gik vi ud for at se byen, vi så dog ikke så meget, da jeg stadig var utroligt træt og doven – så der blev shoppet i stedet.
Hele dagen har folk sådan kigget på Mie, i starten troede jeg det var fordi de synes hun var pæn, men min teori er nu at det fordi hun er rød.. Haha.

Til aftenen fik vi thai mad! Vi var begge helt oppe at køre, fordi det var så godt og billigt! Åh hvor vi dog savner thaimad og Thailand.

I morgen vil vi tage ud at se Alcatraz.
Vi forlader San Francisco igen d. 8 om aftenen med Greyhound mod Las Vegas, hvor vi skal på Trekamerica tur.

Knuzzer

20130505-224647.jpg

20130505-224658.jpg

20130505-224707.jpg

20130505-224716.jpg

Reklamer
Categories: Cecilie, USA

Indlæg navigation

Der er lukket for kommentarer.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: