Koh Tao

Hej derhjemme i skønne hoveder!
Så er det tid til at opdateres igen.

Vi nyder livet her på Koh Tao. Vi kom en halv dag senere herned end planlagt, fordi vi ikke nåede vores natbus hertil, da vi havde smidt vores backpacks på et hostel, som vi ikke vidste var eller hed. Så gik vi på jagt efter dem en sen aften i BK – det var panik i de 3 timer det tog os at finde taskerne igen. Derefter fik vi os et meget lydt rum på partygaden Kho San Road for natten.

Lige nu sidder jeg på en solbænk og nyder standen, palmerne, det hvide sand, gode vejr og bølgelyde.

Igår var vi ude at scuba dive – og det var bare en fed oplevelse! Vi havde to dyk a 45 min. Her så vi fisk og koraller på 12 meters dybde! Vildt fedt! Men også lidt uhyggeligt!

Derefter mødte vi tilfældigvis Grønne og Sofie fra Hammel af – og det blev fejret med en vildt fest på stranden med en masse buckets (sprutspande). Det gik lidt vildt for sig. Vi hoppede b.la. i poolen, men fornøjelsen var kort og endte brat, da en nøgen japser hoppede ned til os i poolen. Tilslut fik Mie og jeg smækket os ude, så vi måtte crashe Grønne og Sofies seng.

Nå men i dag har vi bare solbadet og svømmet rundt:)
I aften tager vi natfærgen til Krabi, hvor vi ankommer i morgen ved 8-9 tiden. Derefter tager vi til Phuket på et tidspunkt:)

Håber i kan klare kulden!
Skal nok søger for solen kommer med mig hjem d. 31 maj – hang in there;-)

Mange sommerknus
Cecilie

Reklamer
Categories: Cecilie, Thailand

Indlæg navigation

Der er lukket for kommentarer.

Blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: